Lisa over the Top logo

Toon huid optie staat aan! Je krijgt misschien bloot te zien.

Toon optie

Feestje met mezelf

Gister had ik een 'fokkit'-dag.

Ik heb een vervelende hoest, vanwege dat blijven de kinderen bij hun moeder. Ik ben dus alleen. Dat klinkt misschien optimaal, maar dat is niet zo. Ik mis ze, en in deze tijden van zelf-isolatie begin ik me een beetje eenzaam te voelen. Dus nu moet ik ze nog langer ontberen.

Werkzaamheden willen ook niet vlotten, niet dat daar veel schot in zit. Ik ben bezig om mezelf en mijn bezigheden te herdefiniëren; het heeft de neiging om op frustrerende wijze niet op te schieten.

Dus laat ik de boel de boel, trek een over-the-top pruik aan, zet de funk-muziek hard aan en ga dansen.

Vanuit deze video heb ik een Gif-animatie gemaakt.

Feestje met mezelf

Deze ga ik vanaf nu toevoegen aan elke social media post die uitermate dansbare muziek bevat