Lisa over the Top logo

Toon huid optie staat aan! Je krijgt misschien bloot te zien.

Toon optie

Het goedje - uitwendig gebruik

Dit verhaal is niet compleet; er dient nog een overkoepelende blog te komen over 'het goedje'. Deze blog dient om de resultaten alvast te tonen.

Dit is de registratie van het experiment met het goedje, uitwendig gebruikt.

Laat ik het maar bij de naam noemen: het betreft MMS. Het is algemeen verguisd, verboden als medicijn en vergeleken met bleekmiddel. Ik vind dat het een kans verdient, en ben bereid om het uit te proberen, net als elk andere stelling van heilzaamheid.

Preparatie

In het gebruiksprotocol wordt genoemd dat het bij huidaandoeningen ook extern kan worden toegepast. Dit wordt dan het eerste experiment. Er wordt precies beschreven hoe het moet worden voorbereid.

Het voorbereide middel

Het voorbereide middel

Links is het geprepareerde goedje. Het flesje bevat 30 druppels in 100ml water. Zolang het goedje aktief is, heeft het een groene kleur. Het blijft ongeveer een week goed. Het zit in een verstuiver-flesje; belangrijk hierbij is dat het geen metalen onderdelen bevat. Deze kunnen namelijk door het chloor worden aangetast.

Het rechter flesje is gedestilleerd water, wat over was. Dit heb ik zelf gemaakt, wat niet moeilijk is. Het vergt alleen tijd en energie.

Toepassing en werkwijze

Ik spuit dit dagelijks op de grootste pso-plekken op de rechterkant van mijn lichaam. Het idee is dat ik de voortgang makkelijk met de andere kant kan vergelijken.

…dit was uiteindelijk alleen handig voor de spiegel; hieronder vergelijk ik gewoon de na-foto's met de vorige serie van voor-foto's.

Ik begon met een keer per dag toepassen, maar het werd al snel duidelijk dat het flesje nooit binnen een week (de houdbaarheidsperiode) op zou krijgen. Ik heb het aanbrengen daarom stelselmatig vermeerderd, totdat ik het aan het eind vier maal per dag deed.

Resultaat

Laten we maar kijken wat het heeft opgeleverd. De voor-foto's zijn van voor 30 maart 2020, de na foto's zijn op 20 april 2020 genomen. Aangezien alleen de rechterhand behandeld is, laat ik de linkerkant zo mogelijk achterwege.

Goed, laten we het rijtje afgaan.

Rechter hand - niet echt een verschil te zien, maar de voor-foto is ook niet echt geweldig.

Rechter elleboog - nou….ja, er is verschil. Het puntje van de elleboog is duidelijk opgeschoond.

Rechter knie ……
Wacht even. Even een double-take, dit moet ik even beter bekijken. Jawel, duidelijk verschil.

Rechter bil - Moah. Een groot deel is ietsje minder schilferig.

Concluderend: tot mijn verbazing is er wel degelijk verschil. Het is de moeite waard om hier verder mee door te gaan. Ik ga eerst ook inwendig gebruik apart testen.